Sairaanhoitaja mielenterveys- ja päihdetyö - Heinolan kaupunki

Sairaanhoitaja  mielenterveys- ja päihdetyö - Heinolan kaupunki

Haemme perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdepalvelujen työryhmään sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Hakuaikaa tehtävään jatketaan 19.5.2019 saakka. Aiemmin hakemuksensa jättäneet otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Sairaanhoitajan työtehtävät painottuvat aikuisten päihdetyöhön sekä ennaltaehkäisevään mielenterveyteen ja elämän kriisitilanteisiin liittyvään lyhytaikaiseen hoitoon ja tuen tarpeisiin. Työtehtäviin kuuluu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palvelutarpeen arviointia, kuntoutumisen seurantaa, konsultaation ja psyykkisen tuen antaminen.

Tehtävässä edellytetään kokemusta asiakastyöstä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa.
Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, positiivista ja reipasta asennetta sekä kykyä toimia itsenäisesti muuttuvissa tilanteissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan ja
tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus KVTES:n mukaan ja tehtävässä on koeaika.

Palvelupäällikkö Sari Kymenvirta
Heinolan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi,
Terveysneuvontapalvelut/ Mielenterveys- ja päihdetyö
p. 044 769 2984, sari.kymenvirta@heinola.fi

Heinolan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Sosiaalipalvelut, Terveysneuvontapalvelut
Osoite: Torikatu 13 B-ovi 2 krs, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan