Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, mielenterveys- ja päihdetyö - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden mielenterveys- ja päihdepalveluja ovat moniammatillisesti ammattilaisemme, esimerkiksi päihdehoitajat, depressiohoitajat, sairaanhoitajat, psykologit, terveyskeskuslääkärit ja psykiatri. Palvelukokonaisuus on osa avoterveydenhuollon palveluita. 1.1.2023 palvelut laajentuvat osaksi Keski-Suomen hyvinvointialueen mielenterveys- ja päihdepalveluita.

Haemme mielenterveys- ja päihdepalveluiden kokonaisuuteemme

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen, alustavasti 1.10.2022- 31.5.2023 välille.

Nyt haussa olevaan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu hoidollista asiakastyötä sekä ehkäisevää päihde- ja mielenterveystyötä. Mielenterveys- ja päihdesairaanhoitaja tekee tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme kokemusta myös päihdepotilaiden hoidosta mutta perehdytys järjestetään tarvittaessa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Valittavalta edellytetään sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi joko suuntautumista mielenterveystyöhön tai lisä- /täydennyskoulutusta mielenterveystyöstä ja/tai päihdetyöstä. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tulla toimeen haastavissakin asiakastilanteissa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, mentorin tuen työn aloitukseen, iloisen ja motivoituneen kollegaverkoston sekä tulevan hyvinvointialueen monipuoliset henkilöstöedut.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48 a§:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Eeva-Liisa Liimatainen, puh. 050 599 6195

Lisätietoja

Kuntoutus- ja erikoisvastaanotot

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat