test
Sairaanhoitaja (mielenterveys- ja päihdetyö) - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tule mukaan työskentelemään näköalapaikalla mielenterveyspalvelujen etulinjassa!

Haemme nyt mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kalasataman terveysasemalle, jossa pääset osaksi mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajien seitsemän hengen tiimiä. Työ alkaa 20.1.2022 (tai sopimuksen mukaan).

Helsingissä on 23 terveysasemaa, joilla työskentelee yhteensä 40 mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa. Mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajat hoitavat potilaita yhteistyössä terveyskeskuslääkärin kanssa ja toimivat terveysasemilla oman erityisalansa asiantuntijoina tukien konsultoiden terveyskeskuslääkäreitä sekä terveydenhoitajia. Työ on itsenäistä vastaanottotyötä ja edellyttää itseohjautuvaa työotetta. Työnkuvaan kuuluu myös työparin kanssa itsehoitoryhmien ohjaus (masennus-, ahdistus-, unettomuusryhmät).

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja koulutusta työhön. Terapiat etulinjaan -hankkeen myötä tarjoamme myös ammatillisen kehittymisen tueksi lyhytterapeuttista menetelmäkoulutusta, joka on kehitetty erityisesti perusterveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille. Tämän lisäksi tarjoamme uuden työntekijän tueksi tarvittaessa ammatillista mentorointia.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:
Aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista ja psykiatrisesta hoitosuhdetyöskentelystä sekä itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta.

Luemme eduksi:
Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemus. Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot esim. kognitiivinen terapia sekä muut erilaiset ryhmä- perhe- ja yksilöterapiakoulutukset.
Ruotsin kielen taito.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mirka Reinholm, osastonhoitaja
p. 040 5190317, mirka.reinholm@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Ensilinjan palvelut, Mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajat terveysasemilla

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat