Sairaanhoitaja (mielenterveys- ja päihdevast.otto) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mielenterveys- ja päihdevastaanotolle 8.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mielenterveys- ja päihdevastaanotto tarjoaa mielenterveys- ja päihdeavohoitoa 18 vuotta täyttäneille potilaille. Toiminta on osa Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sosiaali- ja terveyspalveluja. Mielenterveys- ja päihdevastaanotto jakautuu perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon vastaanottoihin. Vastaanottokäynnit ovat asiakkaille maksuttomia. Toiminta koostuu tutkimuksista, terapia- ja työkykyarvioinneista, psykoterapiasta ja hoitosuhdetyöstä, pari- ja perheterapiasta, työnohjauksista ja konsultaatioista, verkostotyöstä sekä monipuolisesta yhteistyöstä muiden tahojen kanssa. Hoitosuhdetyön lisäksi konsultoiva työote korostuu.

Mielenterveys- ja päihdevastaanoton sairaanhoitajan tehtävä on hoitosuhdetyötä avohoitoasiakkaiden kanssa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä potilaiden ja heidän verkostojensa kanssa toimien osana moniammatillista tiimiä. Oleellinen osa työtä on yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa. Konsultoiva työote korostuu työssä.

Kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94). Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Eduksi luetaan kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä ja alan täydennyskoulutukset.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaanoton esimies Reetta Koponen, puh. 040 359 6870, reetta.koponen@essote.fi tai vastaanoton esimies Pia Pulkkinen, puh. 044 794 4381, pia.pulkkinen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Setrikatu 2, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!