test

Sairaanhoitaja, mielenterveys-ja päihdevastaanotto

Hakuaika päättyy  5.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mielenterveys- ja päihdevastaanotolle 6.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ sijoittuu mielenterveys- ja päihdevastaanoton psykoosityöryhmään uudessa Mielen- ja kuntoutuksen talossa.

Vastaanotto tarjoaa erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon palveluita mielenterveys- ja päihdeavohoitoa tarvitseville 18 vuotta täyttäneille asiakkaille. Toiminta on osa Etelä-Savon hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluja. Vastaanottokäynnit ovat asiakkaille maksuttomia. Asiakkaan hoito koostuu tutkimuksista, terapia- ja työkykyarvioinneista, hoitosuhdetyöstä, pari- ja perheterapiasta, työnohjauksista ja konsultaatioista, verkostotyöstä sekä monipuolisesta yhteistyöstä.

Mielenterveys- ja päihdevastaanoton sairaanhoitajan tehtävä psykoosityöryhmässä on hoitosuhdetyöskentely avohoitoasiakkaiden kanssa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä potilaiden ja heidän verkostojensa kanssa toimien osana moniammatillista tiimiä. Oleellinen osa työtä on yhteistyö eri tahojen kanssa sekä konsultoiva työote. Toivomme sinulta löytyvän kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen tiimityöskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä alan täydennyskoulutukset.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa palveluesimies Ronja Rötkö, puh. 040 548 6121, ronja.rotko@etelasavonha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan