Sairaanhoitaja, tule meille kesätöihin Tyks Akuutin mielenterveys- ja päihdeyksikköön!

Yksikkömme on yhteispäivystyksessä Turussa toimiva mielenterveys- ja päihdeyksikkö, joka vastaa mielenterveydellistä apua tarvitsevien henkilöiden hoidontarpeen arvioinnista, neuvonnasta, lyhytkestoisesta hoidosta ja tarvittavan jatkohoidon järjestämisestä. Työ on 3-vuorotyötä ja sitä tehdään yhteistyössä muiden yhteispäivystyksen toimijoiden kanssa.

Psykiatrisen osaamisen lisäksi työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, yhteistyötaitoja ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Jos lisäksi hallussasi on ruotsin kielen taito, se katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Kauppila, osastonhoitaja, mari.kauppila@tyks.fi, p. 050 408 3257.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Tyks Akuutti
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka