Sairaanhoitaja, mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden vastaanotto Pieksämäki

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:00

Hae ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaahoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pieksämäen mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden vastaanotolle 2.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastatteluja tehdään viikoilla 25 ja 26.

Sairaanhoitajana tehtäväsi on vahvistaa aikuisten perusterveydenhuollon mielenterveyspalveluiden avovastaanoton tiimiä. Työtehtävät pitävät sisällään hoidon tarpeen arviointia, hoitosuhdekeskusteluja, ryhmien vetämistä sekä lääkehoidon toteuttamista. Hoidontarpeenarvioinnin tukena meillä on käytössä Terapianavigaattori.

Työ on itsenäistä työtä, mutta sinulla on moniammatillisen tiimin tuki käytössä. Moniammatillinen työryhmä koostuu mm. sairaanhoitajista, lääkäreistä ja psykologista. Kehitämme työtä yhdessä koko HVA:lla. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Viikkotyöaika on 37,75h. Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhön, moniammatillisen tiimin tuen sekä kehitysmyönteisen työilmapiirin.Työyhteisönä arvostamme positiivista asennetta, aktiivisuutta, itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan sairaanhoitajakoulutuksen suuntautumisvaihtoehtona psykiatrinen sairaanhoitaja tai mielenterveys- ja riippuvuustyön suuntautumisvaihtoehto. Toivomme kokemusta mielenterveystyöstä, hoidontarpeen arvioinnista, hoitosuhdetyöstä sekä lääkehoidon toteuttamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista., Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Esitietoja antaa palveluesihenkilö Minna Salomaa, p. 044 368 6819,

minna.salomaa@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!