test
Sairaanhoitaja, mielenterveystyö, Kysteri, Vesanto - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Sairaanhoitaja, etsitkö mielenkiintoista työtä perusterveydenhuollon tehtävien parissa? Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

Meillä on tarjolla sinulle Kysterissä, Vesannon terveysasemalla, määräaikainen sairaanhoitajan sijaisuus mielenterveystyössä ajalle 13.1.2022-31.12.2022. Työ on arkisin tehtävä päivätyö.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä, tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja tehtäväkohtainen palkka on 2627,86 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuslisää 5 vuoden vastaavasta palvelusta 3% ja 10 vuoden vastaavasta palvelusta 8%.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Valitun henkilön tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi). Suositamme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan (6) kuuden kuukauden koeaikaa.

Arvostamme asiakassuuntautuneisuutta sekä kehittämismyönteistä työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Eduksi katsotaan psykiatriseen hoitotyöhön liittyvä osaaminen ja koulutuksen kautta saatu tietotaito sekä aikaisempi työkokemus mielenterveystyön parissa.

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä mukavien ja osaavien ihmisten kanssa nykyaikaisiin tiloihin perusterveydenhuoltoon!

Vesannon terveysasema
Valokuja 2
72300 Vesanto

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/nilakka/vesanto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Paula Hautsalo, p. 044 717 1043, sähköposti paula.k.hautsalo(at)kuh.fi.

Lisätietoja

Perusterveydenhuollon ja vanhusten laitoshoidon liikelaitos Kysteri

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!


Osoite: Valokuja 2, 72300 Vesanto

Sinulle suositellut työpaikat