Sairaanhoitaja (mobiilihoitaja) / Sairaalapalvelut - Tampereen kaupunki

Hae meille mobiilihoitajaksi!

Haemme vahvistusta Sairaalapalvelujen yksikön tiimiimme vakituiseen tehtävään. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Mobiilihoitajana työskentelevän sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu hoidon tarpeen arviointi asiakkaan kotona tai asumispalveluyksikössä tilanteissa, joissa asiakkaan vointi on äkillisesti huonontunut, mutta hänellä ei ole välitöntä ensihoidon tarvetta. Kutsu käynnille voi tulla kotihoidon tai asumispalvelun lääkäriltä tai hoitajalta. Hoidon tarpeen arvioinnin perusteella mobiilihoitaja tekee jatkohoitosuunnitelman, järjestää asiakkaan jatkohoidon ja aloittaa tarvittaessa hoidon asiakkaan kotona. Työ on pääasiassa yksintyöskentelyä kahdessa vuorossa, johon sisältyy myös viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ensihoitajan (AMK) tutkinto tai laillistettu sairaanhoitaja, jonka lisäksi on suoritettu ensihoitoasetuksen mukaisen hoitotason ensihoitoon suuntaava opintokokonaisuus (30 op). Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta akuutti- tai ensihoidosta sekä voimassa olevaa lääkehoitolupaa (LOVE). Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus hoidon tarpeen arvioinnista sekä geriatrisen asiakkaan erityispiirteiden tuntemista. Arvostamme kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä valmiuksia toimia yksin kenttätyössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylihoitaja Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja palveluesimies Annamari Mänty, puh. 044 423 5457 (ajalla 1.2-5.2.). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 12.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja palveluesimies Annamari Mänty, puh. 044 423 5457 (ajalla 1.2.-5.2.). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Sairaalapalvelut
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka