Sairaanhoitaja (Moision sairaala) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa Moision sairaalaan osastolle 7 toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Osasto 7 on 20-paikkainen suljettu vuodeosasto Moision sairaalassa. Osastolla hoidetaan psykoosiin sairastuneita tai muussa vaikeassa elämänkriisissä olevia asiakkaita.

Hoitotyö on moniammatillista yhteistyötä. Jokaisella potilaalla on omien hoitajien työryhmä, joka vastaa potilaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja hoidon arvioinnista yhdessä potilaan, hänen perheensä ja verkostonsa kanssa. Hoitosuhde, omahoitajakeskustelut sekä yhteiset hoitokokoukset kuuluvat jokaisen potilaan hoitoon. Perhe- ja verkostokeskeinen hoitotyö sisältää moniammatillisen yhteistyön myös sairaalan ulkopuolisten yhteistyötahojen kanssa.

Sairaanhoitajan tehtävänä on psykiatrian osastolla on hoitosuhdetyö, jossa sairaanhoitaja suunnittelee, toteuttaa, koordinoi ja arvioi potilaan kokonaishoitoa ja kuntoutusta yksilöllisesti. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä potilaiden kanssa perhe- ja verkostokeskeisesti ja toimii moniammatillisessa työryhmässä. Oleellinen osa työtä on yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa sekä potilaan jatkohoidon suunnittelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Eduksi luetaan työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Jaana Väänänen, puh. 044 351 4222 tai palvelupäällikkö Sirpa Laamanen, puh. 044 351 4171. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Moisiontie 9, 50520 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!