test
Sairaanhoitaja (mtp), tulevaisuuden sote-keskus - Jyväskylän kaupunki

Oletko sitä mieltä, että kuuleminen ja kohtaaminen ovat sairaanhoitajan tärkeimmät työkalut? Teetkö työtäsi sillä asenteella, että asiakas on aina keskiössä? Haluatko päästä viemään mielenterveys- ja päihdepalveluita rohkeilla otteilla ja toimenpiteillä sinne, missä asiakkaat elävät arkea?

Haemme Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus- ohjelmaan kehittämismyönteisiä

SAIRAANHOITAJIA, mielenterveys- ja päihdetyö

neljään määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.3.2022-30.11.2023
tekemään työtä keskisuomalaisten mielenterveyden tukemiseksi.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm.

- Ajanvarauksettoman walk in- vastaanoton pitäminen, hoidon- ja palveluiden tarpeen arviointi, ohjaus ja neuvonta mielen hyvinvointiin ja riippuvuuksiin liittyvissä asioissa.
- Jalkautuvan mielenterveys- ja päihdetyön vieminen sinne, missä tarve näyttäytyy.
- Työparityöskentelyn kehittäminen esimerkiksi kokemusasiantuntijoiden sekä järjestöjen kanssa

Keski-Suomen sote-uudistuksessa kehitetään julkista sosiaali- ja terveydenhuoltoa vastaamaan yhteiskunnan ja asiakkaiden muuttuviin palvelutarpeisiin. Monialaisesti toimivien sosiaali- ja terveyskeskusten sekä digitaalisesti toteutettavien palveluiden avulla pystymme vastaamaan aikaisempaa paremmin ja joustavammin palveluiden kysyntään. Haluamme tarjota helposti saatavilla olevaa varhaista tukea elämän ongelmatilanteissa. Tavoitteena on ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista sekä lisätä asiakkaan omien voimavarojen ja hyvinvointia lisäävien tekijöiden tunnistamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveysalan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Arvostamme kokemusta perustason mielenterveys- ja päihdepalveluissa työskentelystä ja verkostojen tuntemista. Haluamme, että näet asiakkaan kokonaisuutena ja että sinulla on hyvät ohjaus-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Etsimme tiimiimme ennakkoluulottomia ja avoimia tekijöitä, joilla on tekemisen meininki ja rohkea asenne!

Edellytämme tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työpaikkakunta on sovittavissa, toivomme hakijoita eri puolilta Keski-Suomea!

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtäväkohtainen palkka on 2819,42 e/kk. Tehtävän alkaessa työaika on päivätyötä arkisin, myös iltatyö on mahdollista.

Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Projektipäällikkö Emilia Nygren, p. 050 311 8687 tai etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Lisätietoja

Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeet

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat