test

Sairaanhoitaja, MTR avohoito, Savonlinna

Hakuaika päättyy  24.3.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajan määräaikaiseen työsuhteeseen Savonlinnan Mielenterveys ja riippuvuuksien hoitoyksikköön ajalle 03.04.2023 - 26.9.2023. Työsuhde voi mahdollisesti jatkuva em. ajan jälkeenkin. Työn teettämisen yksikkö on riippuvuuden hoitoyksikkö.

Tarjoamme monipuolisen sairaanhoitajan tehtävän mielenterveyden ja riippuvuuksien hoidon moniammatillisen tiimin jäsenenä. Odotamme sinulta hyvää palveluasennetta, itseohjautuvuutta ja työn hallintaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia yhteistyössä eri terveydenhuollon ammattilaisten ja verkostojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, sairaanhoitajan tutkinto. Mielenterveystyön/psykiatrisen hoitotyön lisäkoulutus, työkokemus sekä lääkehoidon laaja osaaminen katsotaan eduksi. Työ on itsenäistä ja vaatii hyvää paineensietokykyä sekä valmiuksia terapeuttisen hoitosuhteen toteuttamiseen.

Kevään aikana valmistuvat opiskelijat otetaan huomioon jos kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.Tehtävän täytössä sovelletaan 2 kuukauden koeaikaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antaa päihdetyön johtaja Kirsi Torikka, puh. 044 417 2119, kirsi.torikka@etelasavonha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan