test

Sairaanhoitaja (Muuramen sairaala, Muurame) määräaikainen

Hakuaika päättyy  29.9.2023 15:45

Tule työkaveriksemme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme Muuramen sairaalaan! 
Haemme määräaikaiseen tehtävään ajalle 2.10-30.11.2023
  

SAIRAANHOITAJAA  
  

Muuramen sairaala on 18 paikkainen ja ympärivuorokautinen yksikkö kauniilla paikalla Jyväskylän kupeessa. Yksikkömme hoitotyön ammattilaiset huolehtivat potilaiden perus- ja sairaanhoidosta ja yksikössämme hoidetaan monipuolisesti niin kirurgisia, sisätautisia kuin myös mielenterveys- ja päihdeasiakkaita sekä saattohoitoa vaativia potilaita.

Toimimme yhteistyössä omaisten, eri ammattiryhmien ja muiden hoitoyksiköiden kanssa. Hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa on perustana kuntouttava, omatoimisuutta ja toimintakykyä edistävä työote. Työ on 3-vuorotyötä ja meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Meillä saat toteuttaa ammatillisuuttasi oman persoonasi avulla itsenäisesti ja vastuullisesti. Tukenasi on aina mukava, ammattitaitoinen ja moniammatillinen henkilökunta. Työilmapiirimme on avoin ja huumorintajuinen ja uudet tulokkaat kuin myös kokeneet konkarit otetaan hyvin vastaan. Työ on merkityksellistä ja antoisaa sekä kehittämismyönteistä. Tarjoamme asiakkaille ja potilaille laadukasta hoitoa, ja hoitohenkilökunnalla on aidosti aikaa asiakkaille ja potilaille.

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitaja (AMK), tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta.  
Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa. 
  
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. 
  
Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. 
  
Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.  
  
Tervetuloa meille töihin! 


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Noora Rantanen
osastonhoitaja
p. 050 599 9668  
noora.m.rantanen@hyvaks.fi   

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan