Sairaanhoitaja, Neurokeskus - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Sairaanhoitaja, Neurokeskus - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Neurokeskuksessa, on haettavana sairaanhoitajan toimi jonka alkusijoituspaikka on Neurokeskuksen vuodeosastot.

Neurokeskus tarjoaa keskushermoston sairaustilojen huipputasoista diagnosointia ja hoitoa viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta. Keskuksessa on neurologian ja neurokirurgian klinikka sekä kansallinen epilepsiakeskus, jossa tehdään valtaosa Suomen epilepsiakirurgiasta.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen ja kehittyvään työyhteisöön! Sairaanhoitaja kehittää myös omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee lean- ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Kokemus valvontatyöstä katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Toimea täytettäessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Toimeen hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti, tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Anne Puurunen, puh. 044 717 2321 tai ylihoitaja Minna Mykkänen, puh. 044 717 2397 sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan