Sairaanhoitaja, Neurokeskus - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Sairaanhoitaja, Neurokeskus - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollisen sairaalan Neurokeskuksessa on haettavana sairaanhoitajan toimi. Toimen alkusijoituspaikkana on Neurokirurgian poliklinikka.

Neurokeskus tarjoaa keskushermoston sairaustilojen huipputasoista diagnosointia ja hoitoa viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta. Neurokeskukseen kuuluvat on neurologian ja neurokirurgian yksiköt sekä kansallinen epilepsiakeskus, jossa tehdään valtaosa Suomen epilepsiakirurgiasta.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen ja kehittyvään työyhteisöön! Sairaanhoitaja kehittää omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee lean- ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Neurokeskuksessa sinulla on mahdollisuus perehtyä ja kehittyä monipuolisesti sairaanhoitajan työhön erikoissairaanhoidossa, jota tuemme jatkuvan ja monipuolisen koulutuksen avulla.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Valituksi tulevalta sairaanhoitajalta vaaditaan työkokemusta neurologisesta ja neurokirurgisesta hoitotyöstä ja kivunhoidosta. Eduksi katsotaan myös lisäkoulutus neuromodulaatiosta sekä työkokemus poliklinikalta.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Toimea täytettäessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tehtävään hakeminen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti, tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Anne Puurunen, puh. 044 717 2321 ja ylihoitaja Minna Mykkänen, puh. 044 717 2397. Sähköpostiosoite; etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Tutustu työnantajaan