Sairaanhoitaja, neurokirurgian osasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, neurokirurgian osasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana kaksi sairaanhoitajan sijaisuutta Turun yliopistollisen keskussairaalan Neuro toimialueen neurokirurgian vuodeosastolla. Toinen sijaisuus on ajalla 1.8.-31.12.2019 (kokoaikatyö) ja toinen sijaisuus on osa-aikainen (90 %) sijaisuus ajalla 1.9.-31.12.2019. Tämän osa-aikaisen sijaisuuden työaikaprosentista voidaan vielä neuvotella.

Perehdytämme sinut vaativaan ja erityisosaamista edellyttävään hoitotyöhön, eri-ikäisten ja eri elämänvaiheessa olevien aivokasvain-, aivoverenvuoto-, aivovamma sekä kirurgisesti hoidettavien tukirankasairauksia potevien potilaiden kanssa. Tukenasi on moniammatillinen työyhteisö moderneissa työskentelytiloissa.

Tärkeä tavoitteemme on kehittää potilaslähtöistä hoitotyötä sekä tarjota potilaille uusia palvelutuotteitamme sairauksien diagnostiikkaan ja hoitoon liittyen. Osastomme yhteydessä toimii prepoliklinikka ja Leiko-yksikkö. Työpäiväsi ovat toimintarikkaita ohjausmyönteisten työkavereiden seurassa. Parhaan kiitoksen saamme potilaalta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Kristiina Matintalo-Mäki, p. 02 313 7145.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neuro, TO4C Neurokirurgisen potilaan hoito
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan