test
Sairaanhoitaja, Neurologian osasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Kiinnostaako neurohoitotyö? Tule tekemään monipuolista neurohoitotyötä ja kehittämään osaamistasi kivassa työyhteisössä ja mukaansa tempaavalla meiningillä neurologian osastolle TA5. Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sekä hyvän perehdytyksen. Sijaisuus on ajalla: 13.12.2021- 21.8.2022 Aloitusajankohdasta voimme sopia.

Osastomme on 24-paikkainen päivystävä vuodeosasto, joka sijaitsee T-sairaalassa. Meillä hoidetaan mm. aivoverenkiertohäiriöitä, epilepsiaa, epileptisiä kohtauksia, parkinsonintautia sekä keskushermostoinfektioita sairastavia potilaita. Osastomme toimii tiiviissä yhteistyössä mm. Tyks akuutin, AVH-valvonnan ja neurokirurgian vuodeosaston kanssa. Osa työvuoroista tehdään neurokirurgian vuodeosastolla tehostetun seurannan moduulissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää potilaslähtöistä asennetta, hyvää yhteistyökykyä ja työyhteisössä toimimista. Arvostamme hyvää ruotsin kielen taitoa. Toimialueella eri osastot tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään. Työ on kolmivuorotyötä ja suunnittelemme työvuorot yhteisöllisesti.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Neurologian osasto: osastonhoitaja Johanna Fred, p. 02 313 3744
Neurologian toimialue: ylihoitaja Sari Johansson, p. 02 313 1701
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neurokeskus, TO4A Yleisneurologia

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat