Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, neurologinen kuntoutusosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Tyksin vaativan kuntoutuksen osastolla on haettavana 2 sairaanhoitajan sijaisuutta. Sijaisuuksien on mahdollista alkaa sopimuksen mukaan elokuussa ja ne kestävät 31.12.2022 asti.

Olemme Tyksin vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen osasto ja osa Neurokeskusta, sijaintimme on Kaskenlinnan sairaalassa. Kuntoutuspaikkoja meillä on 16 vuodeosastopaikkaa ja 2 päiväkuntoutuspaikkaa. Kuntoutukseen tulee eri ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia aikuisia kuntoutujia. Osa kuntoutujista tulee jaksoille kotoa, osa saattaa tulla suoraan esimerkiksi Neurokeskuksen osastoilta. Kuntoutamme: aivoverenkiertohäiriöitä, aivovammoja, haastavia kipuongelmia, selkäydinvammoja sekä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia.

Kuntoutusosastolla työskentelet sairaanhoitajana osana moniammatillista tiimiä. Hoitotyö tukee neurologisten ja fysiatristen potilaiden kuntoutumisen edistymistä. Sairaanhoitajana olet osaston työryhmissä ympärivuorokautisen hoitotyön asiantuntijana ja vastaat kuntoutujien hoitosuunnitelmasta. Kuntoutujien toimintakyky vaikuttaa pitkälti avun ja hoidon tarpeeseen. Tyypillisesti haasteita on liikkumisessa, kommunikaatiossa sekä päivittäisissä toiminnoissa. Osa kuntoutujista saattaa olla vielä toipumassa esimerkiksi leikkauksesta. Suuri painopiste on potilasohjauksella sekä yhteistyöllä läheisten kanssa. Sinulla on mahdollisuus paneutua kuntoutumista ja toimintakykyä edistävään työotteeseen ja syventää hoitotyön osaamistasi tässä kehittyvässä alueessa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mielenkiintoisen, moniammatillisen työympäristön.

Arvostamme aiempaa kokemusta neurologisesta ja TULES kuntoutuksesta sekä yksilövastuisesta hoitotyöstä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, perehdytämme mielellämme kuntoutuksen erikoisalaan. Toivomme sinulla olevan yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Sairaanhoitajan työ kuntoutusosastolla on 3-vuorotyötä. Meillä on käytössä työaika-autonomia ja näin mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työn luonteen vuoksi huomioimme haussa ainoastaan valmiit sairaanhoitajat.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. osastonhoitaja Jenni Koskinen, p. 02 313 4233 ja apulaisosastonhoitaja Anne Kuparinen, p. 02 313 4285.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 4 Neurokeskus, TO4D Kuntoutus ja aivovammapotilaan hoito

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat