Sairaanhoitaja, neuropsykiatria - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, neuropsykiatria - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Turun yliopistollisessa keskussairaalassa psykiatrian toimialueella, on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus neuropsykiatrian vastuualueella. Tehtävän sijoituspaikkana on Raision sairaalassa toimiva Tyksin neuropsykiatrian työryhmä.

Työryhmässä hoidetaan aikuisikäisiä potilaita. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn neuropsykiatrian avohoidossa. Neuropsykiatrian työryhmissä toteutetaan arviointi- ja tutkimusjaksoja sekä hoidonsuunnittelua potilaille, joilla on epäilys neuropsykiatrisesta häiriöstä. Sairaanhoitajan työhön sisältyy itsenäistä vastaanottotyötä, moniammatillista hoitotyötä ja perhe- ja verkostotyötä. Odotamme sairaanhoitajalta hyviä yhteistyötaitoa sekä itsenäistä työotetta. Kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä ja alan lisäkoulutus ovat eduksi. Eduksi katsomme myös neuropsykiatristen arviointimenetelmien tuntemuksen.

Työ on säännöllistä päivätyötä. Työ alkaa 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus päättyy 25.11.2019, mutta siihen saattaa tulla jatkoa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Terhi Suvanne, p. 040-182 8434, terhi .suvanne@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9N Neuropsykiatria
Osoite: Sairaalakatu 5, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan