test
Sairaanhoitaja / Niemen Linna - Tampereen kaupunki

Niemen linna on tehostetun palveluasumisen koti 12 aikuiselle kehitysvammaiselle henkilölle. Niemen linna sijaitsee Orivedellä aivan keskustan tuntumassa. Niemen linnan asumisen tavoitteena on mahdollisimman oman näköinen elämä jokaiselle asukkaalle. Henkilökunta ohjaa ja auttaa asukasta tämän yksilöllisen tarpeen mukaan, tavoitteena osaamisen ja osallisuuden kokemus omassa elämässään. Asukkaiden hyvinvoinnin tukemiseksi myös yhteydenpito läheisiin on tärkeässä roolissa. Itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen mahdollistaa oman näköisen elämän.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään Tampereen kaupungin kehitysvammaisten avopalveluihin Niemen linnan asumispalveluyksikköön Orivedelle. Aloitus tehtävässä on 14.2. tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu yksikön lääkehoitovastuu, sairaanhoidolliset tehtävät, päivittäisten toimintojen ohjaaminen, perushoitotyö, asukkaiden virkistystoiminnasta huolehtiminen sekä edellä mainittujen asioiden dokumentointi asiakastietojärjestelmään. Lisäksi yksikön sairaanhoitajana vastaat arjen sujumisesta sekä toimit esihenkilön varahenkilönä.

Arvostamme vahvaa asukaslähtöistä, itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta, hyvää paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Etsimme huumorintajuiseen porukkaamme avointa, rohkeaa ja yhdessä tekemisestä innostuvaa ihmistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta hoitotyöstä, hygieniapassia ja lääkehoidon perusteet (LOP) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsotaan hoitotyön tuntemus sekä Pegasos-tietojärjestelmäosaaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava ohjaaja Jaana Laurikka, puh. 040 8064 973.

Hakuaika päättyy 25.1.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava ohjaaja Jaana Laurikka, puh. 040 8064 973.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Niemen Linna

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat