Sairaanhoitaja, nuorisoikäisten tiimi - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Oletko sinä tiimimme puuttuva jäsen?

Haemme vakituista SAIRAANHOITAJAA alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalveluihin nuorisoikäisten tiimiin.

Alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut aloittivat toimintansa 1.10.2020. Palvelemme Päijät-Hämeen lapsiperheitä vauvan odotusajasta täysi-ikäisyyden kynnykselle saakka. Yksikköömme kuuluu kolme ikäkausitiimiä, jotka ovat pikkulapsi-, alakouluikäisten- ja nuorisoikäisten tiimi.

Nyt avoinna oleva työ sijoittuu nuorisoikäisten tiimiin, joka palvelee Päijät-Hämeen 13-17-vuotiaita nuoria perheineen. Työskentelet osana sosiaali- ja terveydenhuoltoalan moniammatillista asiantuntijatiimiä, johon kuuluu sairaanhoitajia, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä ja lääkäri.

Palveluvalikkomme sisältää kasvatus- ja perheneuvontapalveluja, perheasiain sovittelua ja mielenterveyspalveluja. Työmuotoinamme ovat yksilö- perhe-, ryhmä- ja verkostotapaamiset, joita toteutetaan toimistolla, etäyhteyksin tai nuoren omaan ympäristöön jalkautuen sekä puhelinkonsultaatioina. Työssä korostuu ikäkauden tuomiin kehityksellisiin haasteisiin vastaaminen, mielenterveyden edistäminen sekä sen häiriöiden tunnistaminen ja hoitaminen, lisäksi perhetason työskentely.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn nuorten ja heidän perheidensä parissa, sote-integraatiota toteuttavassa uudessa yksikössä. Saat työllesi asiantuntevan tiimin tuen. Työporukkamme on avoin ja työtä sydämellä tekevä. Tarjoamme sinulle myös mentorituen työllesi.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Eduksi luemme kokemuksen nuorisoikäisten mielenterveystyöstä sekä menetelmä-, metodi- ja terapiakoulutukset perheiden kohtaamiseen tai nuorten mielenterveystyöhön liittyen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus jo tänään!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Johanna Hyytiäinen
puh. 044 7161517
johanna.hyytiainen@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lasten ja nuorten hyvinvointi, Alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut
Osoite: Vapaudenkatu 6, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!