Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (Nuorisopsykiatrian osasto P6) - Kanta-Hämeen keskussairaala

Etsimme joukkoomme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan nuorisopsykiatrian osastolle P6! Osastomme tarjoaa Sinulle monipuolisen työpaikan, jossa pääset osaksi osaston vaihtelevaa arkea. Työ on kolmivuorotyötä. Voit aloittaa tehtävässäsi sopimuksen mukaan.

Nuorisopsykiatrian yksikkö palvelee nuorisopsykiatrista tutkimusta ja hoitoa tarvitsevia 13-17-vuotiaita nuoria, jotka tulevat hoitoon lääkärin lähetteellä. Yleisimmät hoitoon tulon syyt ovat masennus, ahdistuneisuus, syömishäiriöt, koulunkäynti- tai vakavat käyttäytymisen ongelmat sekä kriisitilanteet. Tarjoamamme hoito koostuu yksilöllisesti suunnitelluista yksilöhoidoista, perhetapaamisista ja ryhmähoidoista. Hoito voidaan toteuttaa nuorisopsykiatrian avohoidossa poliklinikalla tai osastohoitona. Avohoitoyksiköt sijaitsevat Hämeenlinnassa Keinusaaressa ja Ahvenistolla sekä Riihimäellä. 11-paikkainen osastomme P6 sijaitsee Ahvenistolla Keskussairaalan vieressä.

Tilanteet osastollamme ovat vaihtelevia ja akuutteja, joka edellyttää Sinulta äkillisten tilanteiden hallintaa, hyviä organisointi- ja oman työn johtamisen taitoja. Työssäsi tarvitset myös hyviä työryhmä- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja kokemusta hoidollisten ryhmien vetämisestä. Katsomme eduksesi suuntautumisen psykiatriseen hoitotyöhön, kokemuksen nuorisopsykiatrisesta osastotyöstä ja omahoitajatyöskentelystä. Tärkeää on, että Sinulla on ammatillista osaamista ja aitoa kiinnostusta työskennellä juuri nuoruusikäisten kanssa.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Tarjoamme Sinulle hyvät henkilöstöetuudet, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä työsuhdematkalipun. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Autolla kulkeville tarjoamme ilmaisen pysäköinnin sairaalan alueella.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä tuottaen erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Maksamme Sinulle 1000 €, mikäli työllistyt vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajan työtehtäviin.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Minka Virta, puh. 040 670 8257 / minka.virta@khshp.fi tai apulaisosastonhoitaja Heini Luoma, puh. 040 663 2875 / heini.luoma@khshp.fi
tulosalueylihoitaja Jaana Metsälä, puh. 040 543 9437 / jaana.metsala@khshp.fi

Lisätietoja

Nuorisopsykiatrian osasto P6

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat