Skip to main content
test
Sairaanhoitaja nuorisopsykiatrian osastolle - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Etsimme sinua, ennakkoluuloton ja vaihtuvia tilanteita pelkäämätön sairaanhoitaja.

Olet valmis uusiin haasteisiin ja kiinnostunut toimimaan psykiatrisessa hoitotyössä. Toimintamme perustuu laadukkaaseen potilashoitoon, vastuullisuuteen, moniammatilliseen yhteistyöhön, jatkuvaan oppimiseen ja ihmisarvon kunnioittamiseen.

Nuorisopsykiatrian osasto on hoitoyksikkö 13-17-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat osastohoitoa. Osasto toimii päivystysluonteisesti ja vastaa alle 18-vuotiaiden sekä tahdosta riippumattomista, että vapaaehtoisista kriisi-, tutkimus- ja hoitojaksoista. Osaston yhteydessä toimii myös nuorten kotisairaala.

Sairaanhoitaja vastaa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa potilaan kokonaishoidon koordinoinnista, tutkimuksesta sekä hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Yhdessä lääkärin kanssa sairaanhoitaja vastaa potilaan lääkehoidon toteutuksesta, ohjauksesta ja seurannasta. Sairaanhoitaja toimii moniammatillisessa työryhmässä psykiatrisen hoitotyön asiantuntijana sekä vastaa omalta osaltaan potilaan selviytymistä tukevasta hoitotyöstä, kuntouttavasta hoitotyöstä, potilaan ohjauksesta ja jatkohoidon järjestämisestä.

Tehtävässä toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta syömishäiriöiden hoidosta. Nuorisopsykiatrisen hoitotyön kokemus on eduksi ja vähintään kiinnostus nuorten kanssa työskentelyyn on tarpeen. Työ on ammatillisesti vaativaa ja edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja. Työssä korostuvat asiakaslähtöisyys, kyky työskennellä moniammatillisesti ja itsenäisesti. Työtä tehdään yhdessä asiakkaan läheisten ja yhteistyötahojen kanssa. Tarvitset voimassa olevat lääkeluvat, mutta ne voit myös suorittaa heti työsuhteen alussa.

Työnantajana tarjoamme:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) 5§ mukainen sairaanhoitajan laillistus ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille sekä rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Haastatteluita voidaan aloittaa jo hakuaikana eli teethän hakemuksen pian.

Tehtävän koeaika on 6 kk.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anu Niemi
puh. 044 223 1499
anu.niemi(at)kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45700 Kuusankoski

Sinulle suositellut työpaikat