test

Sairaanhoitaja, Nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut, Karkkila, Vihti

Hakuaika päättyy  17.4.2024 15:45

Hei, sinä sairaanhoitaja, jolla on kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ja/tai nuorten kanssa työskentelystä. Olisitko kiinnostunut tulemaan meille töihin?

Palvelumme on tarkoitettu 13-18 -vuotiaille karkkilalaisille ja vihtiläisille sekä Vihdissä ja Karkkilassa opiskeleville nuorille. Palvelut ovat suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden ja päihteidenkäytön pulmista kärsiville nuorille. Olemme osa perusterveydenhuollon palveluita.

Sairaanhoitajan työtehtävät muodostuvat nuoren hoidon tarpeen arvioinnista, ohjatusta omahoidosta ja Terapiat etulinjaan -mallin mukaisesta hoitojaksotyöskentelystä sekä verkostotyöstä nuoren tilanne ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Sairaanhoitajan työtehtäviin voi kuulua myös ryhmien vetämistä.

Varmistaaksemme oikeanlaisen ja oikea-aikaisen avun nuorelle, käytämme psyykkisen voinnin arvioinnissa Interventionavigaattoria ja ensijäsennystä. Hoitojaksot ovat tavoitteellisia, strukturoituja ja määräaikaisia.

Ensisijainen työpisteesi sijaitsee Karkkilassa. Toiminta-alueemme on Karkkila ja Vihti, joten voi edellyttää liikkumista näiden kahden kunnan välillä. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan omaa autoa ja ajokorttia.

Työssäsi menestyt hyvin asiakaslähtöisellä ja itsenäisellä työotteella. Perustehtävässä suoriutumista tukevat hyvät vuorovaikutustaidot, itseohjautuvuus ja ongelmanratkaisukyky. Toivomme, että sinulla on osaamista ja kokemusta itsenäisestä vastaanottotyöstä sekä kokemusta työskentelystä nuorten kanssa. Odotamme sinulta aktiivista, innostunutta sekä motivoitunutta asennetta tehtävää kohtaan.

Tarjoamme työsi tueksi perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten tiimin jäsenten tuen, ryhmätyönohjauksen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja kehittämiseen. Meillä kaikki työntekijät pääsevät suorittamaan Terapiat Etulinjaan -etulinjan lyhytterapeutti koulutuksen työn ohella.

Sinua odottaa ammattitaitoinen ja työstään innostunut työryhmä!

Työpaikan nimi ja osoite: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Huhdintie 23, 03600 Karkkila.
Työaika: 37 h 45 min / viikko.
Tehtävä on vakinainen, aloitus 13.5.2024.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Alle 6 kuukautta vanha rikosrekisteriote esitettävä ennen työsopimuksen allekirjoitusta. Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoitolupaa (LOVe LOP) tai sen suorittamista kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Lisäksi edellytämme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ja/tai kokemusta nuorten kanssa toimimisesta.

Arvostamme kokemusta itsenäisestä vastaanottotyöstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesihenkilö Niina Kojo, niina.kojo@luvn.fi, 0447653792 (Ei tavoitettavissa 3.-5.4.2024) sekä palvelupäällikkö Joanna Immonen, joanna.immonen@luvn.fi, 0504625984.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan