Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Ohjaaja (vammaispalvelut) - Jyväskylän kaupunki

Haemme vammaispalvelujen palvelualueelle

SAIRAANHOITAJAA / OHJAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2022-31.10.2023 aikavälille Ritoniityn palvelukotiin ja asumisyksikköön sekä päivätoiminta Kotilon ja työhönvalmennus Kätevän yksikköön.

Tehtävä koostuu tehostetun palveluasumisen ohjaajan tehtävistä asumisyksikössä ja sairaanhoidollisista tehtävistä yksiköissä. Ohjauksellisissa työtehtävissä keskeisenä tehtävänä on tukea ja vahvistaa asiakkaiden itsemääräämisoikeutta, osallisuutta sekä toimintakykyä. Sairaanhoidolliset tehtävät liittyvät terveydentilan seurantaan ja palvelutarpeen arviotiin terveyden osalta. Työ sisältää laaja- alaista yhteistyötä eri sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa, turvallista lääkehoidon suunnittelua ja toteutusta sekä arviointia niin yksiköissä kuin yksilötasollakin.

Tehtävässä vaaditaan kykyä kohdata ja ohjata eri-ikäisiä ja erilaista yksilöllistä tukea tarvitsevia henkilöitä sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Sairaanhoitaja / ohjaaja on osa Ritoniityn ja Ritorinteen asumisyksiköiden tiimiä, mutta hän kuuluu myös vammaispalveluiden viiden sairaanhoitajan ja yhden kehitysvammalääkärin tiimiin. Esihenkilönä toimii kyseisten yksiköiden esimies. Työaika on arkena tapahtuva kaksivuorotyö, mutta tehtävän hoito saattaa poikkeustilanteissa vaatia työskentelyä viikonloppuisin.


Tarjoamme sinulle:
-Osaamista ja urapolkua edistäviä koulutuksia
-Työterveyshuollon
-Jyväskylän kaupungin monipuoliset henkilöstöedut
-Kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuus yli 6kk mittaisissa työsuhteissa.


Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme kuulumista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (Love-Lop, rokotuslupa ja PKV) tai sen suorittamista koeajan alussa. Eduksi katsotaan, jos hakijalla on voimassa oleva EA-koulutus, hygieniapassi, AVEKKI-koulutus ja kokemusta vammaistyöstä. Palveluesimiehen varahenkilön tehtävien vuoksi eduksi katsotaan johtamisesta suoritetut opinnot tai kokemus vastaavista tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita rekrytointiprosessin aikana

Tehtävä alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.
Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Maarit Laakkonen
puhelin 050 588 2210
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat