Kiinnostaisiko sinua kesätyö työyhteisössä, jossa vallitsee avoin ja iloinen tsemppihenki?

Etsimme nyt sinua sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva meille operatiiviselle päivystysosastolle, jossa hoidetaan vatsaelinkirurgisia ja urologisia päivystyspotilaita kesätöihin!

Osaston päivärytmi on nopeatempoinen ja opit toimimaan osaavassa tiimissä potilaan parhaaksi. Kokemuksesta päivystys- ja leikkauspotilaiden hoidosta on hyötyä, mutta sen puuttuminen ei ole este työnteolle, koska tarjoamme hyvän perehdytyksen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme haussa huomioon myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Tervetuloa kesätöihin reippaaseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Heidi Aaltonen, p. 02 313 8560, heidi.aaltonen@tyks.fi ja apulaisosastonhoitaja Susanna Kulmala, p. 02 313 9276, susanna.kulmala@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 3 Vatsaelinkirurgian ja urologian klinikka
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka