Skip to main content
test
Sairaanhoitaja operatiivisille osastoille - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme sairaanhoitajia mainioon porukkaan operatiivisille osastoille 3B KOKS ja Osasto 5 KOKS.

Työ osastoilla on vastuullista yhteistyötä työtovereiden kanssa. Pääset hoitamaan kirurgisia potilaita eri erikoisaloilta, sekä lisäksi korva-, nenä- ja kurkkutautien potilaita, suu- ja hammassairauksien potilaita ja silmäpotilaita.

Keskeiset tehtävät kirurgian osastolla ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Sinulta toivotaan asiakas- ja ratkaisukeskeistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Odotamme hoitajiltamme muutosmyönteisyyttä sekä halua kehittyä omassa työssään. Ei väliä oletko vastavalmistunut tai kokeneempi hoitaja, sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi. Parhaillaan rakennetaan uusia osastotiloja ja 2023 päästä pääset työskentelemään uusissa ja toimintaa varten suunnitelluissa tiloissa. Tutustu meihin Kymsote rekryn instagramissa.

Kymsote tarjoaa epassisovelluksen ja hyvän perehdytyksen. Pääset myös vaikuttamaan omiin työvuoroihisi työvuorosuunnittelun kautta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työhön tulo edellyttää lääkärin työhön tulotarkastusta ja huumausainetestiä. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Täytämme avoimet toimet sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme sinut haussa myös, jos olet valmistumassa 30.06.22 mennessä. Jos valmistut myöhemmin, mutta sinulla on jo yli 140 opintopistettä, olethan yhteydessä määräaikaisten sijaisuuksien osalta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysele tarkemmin!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

PE Kirsi Riekki (5a,5b)
kirsi.riekki@kymsote.fi
044 223 2015
PE Minna Suvisaari
minna.suvisaari@kymsote.fi
0442231873

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat