Skip to main content
test
Sairaanhoitaja/opisk., Kulkurin Valssi (kesätyö) - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Tervetuloa meille kesätöihin!

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.

Haemme sairaanhoitajia sekä sairaanhoitaja-opiskelijoita Kulkurin Valssiin. Yksikkö sijaitsee Kuralan kaupunginosassa Turun itäpuolella. Yksikössä on nykyaikaiset toimitilat. Kulkurin Valssissa on kahdeksan tupaa neljässä eri kerroksessa. Yhdessä tuvassa asuu 13-15 asukasta. Teknologiaa hyödynnetään mm. asukas- ja työturvallisuudessa. Pääset meille usealla bussilla 2, 2A, 2B, 6 ja 7. Tarkempi osoite on Kuralankatu 2, 20540 Turku

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä sairaanhoitajana toimit vastuullisena hoitotyön asiantuntijana. Työssäsi vastaat asukkaiden lääke- ja sairaanhoitoon liittyvistä asioista sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Yksikön lääkäri ja tiimi toimivat työsi tukena. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa sekä toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista. Työsi on 2-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan motivoituneen sairaanhoitajan tai sairaanhoitaja -opiskelijan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun.

Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, päätöksen tekoon kykenevä vastuunkantaja, mutta myös tiimipelaaja. Kesän aikana sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti monipuolisen vanhustyön parissa.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Alan opiskelijat ovat meille myös tervetulleita. Eduksi luemme LOVE-lääkeluvan. Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukainen suoja.

Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä, RAI-osaaminen, hyvät tietotekniset taidot sekä innostus kehittää hoitotyön kirjaamista ja asukkaiden virikkeellistä arkea.

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Lisätietoja:
FB: Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut - Elämäntäyteisiä päiviä
IG: Elämäntäyteisiä päiviä
#elamantayteisiapaivia

Lisätietoja

http://www.turku.fi
http://www.turku.fi/toihin-asumispalveluihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kulkurin valssi 1: Polkkatupa ja Rokkitupa, yksikön esimies Jonna Kukkola, p. 040 824 6922 jonna.kukkola@turku.fi
Kulkurin valssi 2: Humppatupa ja Jatsitupa, yksikön esimies Hanna Kilpelainen p. 050-310 1678, hanna.kilpelainen@turku.fi
Kulkurin valssi 3: Jenkkatupa ja Diskotupa, yksikön esimies Eija Iivonen p. 040-150 3158 eija.iivonen@turku.fi
Kulkurin valssi 4: Tangotupa ja Sambatupa, vs. yksikön esimies Anu Wass-Välimäki
p. 044 790 0557 anu.wass-valimaki@turku.fi
Puhelintiedustelut klo 8.15-16.00
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 3, Kulkurin Valssi

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kuralankatu 2, 20540 Turku

Sinulle suositellut työpaikat