Skip to main content
test
Sairaanhoitaja/opiskelija, Portsakoti (kesätyö) - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Tervetuloa meille kesätöihin!

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.

Haemme sairaanhoitaja sekä sairaanhoitaja-opiskelijoita Portsakotiin. Yksikkö sijaitsee idyllisessä Port Arthurin kaupunginosassa. Talo on suunniteltu sopimaan ympäröivään kauniiseen puutalomiljööseen. Yksikössä on tehostettuapalvelu asumista sekä tilapäishoitoa. Asukkaat asuvat erillisasunnoissa. Erillisasuntoja on 19 yksiötä ja 2 kaksiota / Pienryhmäkodissa asuu 12 asukasta. Tilapäishoitoa on kahdessa yksikössä. Portsa 2 tilapäishoidossa on 28 paikkaa sekä 2 sosiaalipäivystyspaikkaa. Portsa 3 tilapäishoidossa on 30 paikka.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä sairaanhoitajana toimit vastuullisena hoitotyön asiantuntijana. Työssäsi vastaat asukkaiden lääke- ja sairaanhoitoon liittyvistä asioista sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Yksikön lääkäri ja tiimi toimivat työsi tukena. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa sekä toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista. Työsi on 2-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan motivoituneen sairaanhoitajan tai sairaanhoitaja -opiskelijan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun.

Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, päätöksen tekoon kykenevä vastuunkantaja, mutta myös tiimipelaaja. Kesän aikana sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti monipuolisen vanhustyön parissa.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Alan opiskelijat ovat meille myös tervetulleita. Eduksi luemme LOVE-lääkeluvan.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukainen suoja.

Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä, RAI-osaaminen, hyvät tietotekniset taidot sekä innostus kehittää hoitotyön kirjaamista ja asukkaiden virikkeellistä arkea.

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

FB: Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut - Elämäntäyteisiä päiviä
IG: Elämäntäyteisiä päiviä
#elamantayteisiapaivia

Lisätietoja

http://www.turku.fi
http://www.turku.fi/toihin-asumispalveluihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Portsakoti 2 tilapäishoito
yksikön esimies Hanna Nätti
Puh: +358449073626
hanna.natti@turku.fi
Portsakoti 3 tilapäishoito
yksikön esimies Nana Kirveennummi
Puh: +358401491821
nana.kirveennummi@turku.fi
Portsakoti ryhmäkodit Elmeri- ja Elsekoti/ Erillisasunnot
yksikön esimies Satu Suikkanen
Puh: +358406327289
satu.suikkanen@turku.fi
Puhelintiedustelut: klo 8.15-16.00
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 3, Portsa 2 tilapäishoito

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Puutarhakatu 39, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat