Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, opiskelijaterveydenhuolto - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kiinnostaako sinua monipuolinen, vaikuttava ja itsenäinen työ opiskeluterveydenhuollossa?

Haemme opiskeluterveydenhuoltoon yhtä vakituista ja kolmea määräaikaista mielenterveys- ja päihdetyöhön suuntautunutta sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajan rooli on toimia perusterveydenhuollon asiantuntijana mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusongelmissa. Tarkemmat tiedot määräaikaisuuksista ilmoituksen lopussa.

Työ on opiskelijan psyykkistä terveyttä, toiminta- ja opiskelukykyä ja elämänhallintaa tukevaa. Sairaanhoitaja tekee hoidon tarpeen arvion sekä hoitaa että ohjaa tarvittaessa jatkohoitoon. Työn vaikutus kohdentuu syrjäytymisen ehkäisyyn, varhaiseen tunnistamiseen ja tukemiseen, ennaltaehkäisyyn sekä oikea-aikaiseen hoitoon.

Työ on yksilövastaanottoa, moniammatillista yhteistyötä sekä perhe- ja verkostotyötä. Myös ryhmien ohjaaminen muiden opiskeluhuollon henkilöstön kanssa on mahdollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002)

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 12 kk: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen nuorten mielenterveystyöstä sekä terveydenhoitajan tutkinnon. Arvostamme myös kielitaitoa: ruotsi, englanti.

Määräaikaisuudet ajalla:
1. 1.8.2022-31.12.2022
2. 1.8.2022-30.6.2023
3. 1.9.2022-31.5.2023

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Pia Valjakka p. 050 352 7806
osastonhoitaja Anne Röppänen p. 040 649 5299

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, Opiskeluterveydenhuolto 3

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Mechelininkatu 46 A, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat