Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Oriveden terveysasema - Tampereen kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Oriveden terveysasemalle ajalle 1.7.-30.11.2022.

Terveysasemalla sairaanhoitajan tehtävään kuuluu itsenäisen vastaanoton pitäminen, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, ryhmätoiminta, hoidon tarpeen arviointi sekä moniammatillisessa toimintamallissa työskentely. Hoitajan on terveysasemalla mahdollista konsultoida lääkäriä tilanteen mukaan. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivystävänä sairaanhoitajana toimiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan pätevyys tai sijaisuuteen palkattaessa vähintään 141 opintopistettä suoritettuna.

Eduksi luetaan kokemus vastaanottotyöstä.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Valitulta edellytetään myös lääkehoidon perusteita (LOP), LOVe LOP ja LOVe IV.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. hoitotyön päällikkö Anne Vaskimäki, puh. 040 801 6175 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 28.6.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. hoitotyön päällikkö Anne Vaskimäki, puh. 040 801 6175 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Oriveden terveysasema

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat