Sairaanhoitaja / Oriveden terveysasema - Tampereen kaupunki

Oriveden terveyskeskus vastaa alueellisesti asukkaiden perusterveydenhuollon palveluista.

Haemme sairaanhoitajaa Oriveden terveysasemalle määräaikaiseen toimeen vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, työn kesto on kuusi (6) kuukautta.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu itsenäisen vastaanoton pitäminen, hoidon tarpeen arviointi puhelimessa ja palvelupisteessä, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, terveyden edistäminen ja sairauksien ennaltaehkäisy sekä hoito. Lisäksi ryhmänohjaus, oman osaamisen ja työn kehittäminen kuuluvat sairaanhoitajan työtehtäviin. Hoitajan on terveysasemalla mahdollista konsultoida lääkäriä ja moniammatillista työryhmää. Työtä tehdään myös päivystyspisteessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP ja LOVe IV.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää tautisuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Satu Yrjölä puh. 040 661 3015. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 23.9.2021.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Satu Yrjölä puh. 040 661 3015. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Vastaanottotoiminta, Oriveden terveysasema

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat