Sairaanhoitaja / Orivesi - Tampereen kaupunki

Psykiatriset sairaanhoitajat työskentelevät terveysasemilla yhdessä terveysasemapsykologien kanssa muodostaen terveysaseman mielenterveystiimin. Tiimi hoitaa aikuisia terveysaseman potilaita, joilla on lieviä tai keskivaikeita mielenterveyden ongelmia. Hoidettavia ongelmia ovat erityisesti masennus, ahdistuneisuus ja erilaiset elämäntilannekriisit.

Haemme psykiatrista sairaanhoitajaa vastaanottotoimintaan Oriveden terveysasemalle.

Oriveden terveysasemalla psykiatrinen sairaanhoitaja työskentelee terveysasemapsykologin työparina.
Psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykologi muodostavat terveysaseman mielenterveystiimin. Mielenterveystiimi hoitaa potilaita, joilla on mielenterveyden ja/tai päihteiden käytön ongelmia. Hoidettavat ongelmat ovat joko lieviä tai keskivaikeita.

Psykiatrisen sairaanhoitajan tarjoamat hoitojaksot ovat tavoitteellisia ja lyhytkestoisia. Hoitoa tarjotaan vastaanottokäynneillä sekä ryhmissä. Lisäksi psykiatrinen sairaanhoitaja antaa konsultaatiota terveysaseman muulle henkilökunnalle potilaiden mielenterveyden kysymyksissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan suuntautuminen opinnoissa psykiatriseen hoitotyöhön sekä aikaisempi työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä. Arvostamme lisäksi soveltuvia täydennyskoulutuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla sekä hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.

Hakuaika päättyy 14.4.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Vastaanottotoiminta, Oriveden terveydenhuollon psykologit
Osoite: Sairaalantie 6, 35100 Orivesi as

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!