Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (Osasto 5) - Lohjan kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen (Osasto 5).

Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. toimia hoitotyön asiantuntijana, toteuttaa itsenäisesti sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön.

Sairaanhoitaja huolehtii laboratoriotutkimuksista ja toteuttaa turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu myös opiskelijanohjaus ja uuden työntekijän perehdyttäminen.

Kelpoisuusehto: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Lisäksi odotamme hakijoilta vanhustyön kokemusta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta moniammatillisessa tiimissä.

Palkka on 2539,66 €/kk, Sote-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

HALUATKO ENSIN TULLA TUTUSTUMAAN? Se on ilman muuta mahdollista. Voit tulla piipahtamaan tai halutessasi tehdä vaikka tutustumisvuoron. Laita meille siinä tapauksessa normaalisti hakemus, mutta kerro hakiessasi, että haluaisit ensin tulla tutustumaan. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia Maaritille ja sopia käynnistä/tutustumisvuoroista ennen kuin haet työkaveriksemme.

Haastattelut pidetään vkolla 35.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Osastonhoitaja Maarit Aartti puh. 044 374 2811, maarit.aartti@lohja.fi
Ylihoitaja Hannele Patjas puh. 044 369 1121, hannele.patjas@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 26.8.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-315-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kuntoutus ja hoiva
Osoite: Sairaalatie 8 D, 08200 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat