test

Sairaanhoitaja osasto 7B ja Hoitokeskus 3, Kotka

Hakuaika päättyy  10.12.2023 23:59

Nyt on tilaisuus hakea monipuolista ja vaihtelevaa sairaanhoitajan tehtävää. Työskentelet 50 % medisiinisellä osastolla 7B ja 50 % hoitokeskus 3:ssa. Työ on pääasiassa päiväpainotteista. Työtehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan ja kehittämään työnkuvaasi. Kymenlaakson keskussairaalan uusi Fb-osa valmistuu pian. Osasto 7B muuttaa uusiin työtiloihin tammikuussa 2024, joten pääset työskentelemään uudessa modernissa toimintaympäristössä sekä kehittämään yhdessä uusia toimintatapoja.

Osasto 7B on 23-paikkainen erikoissairaanhoidon yksikkö, jossa hoidetaan muun muassa erilaisia verisairauksia sairastavia potilaita. Potilaat tulevat osastolle usein suunnitellusti erilaisiin sytostaatti- tai sädehoitoihin, poliklinikalta hoitojen aloituksiin tai suoraan päivystyksestä. Hoitokeskus 3:ssa hoidetaan erilaisia verisairauksia sairastavia potilaita polikliinisesti.

Sairaanhoitajana työskentelet perehdytyksen jälkeen itsenäisesti ja vastuullisesti osana moniammatillista tiimiä molemmissa yksiköissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Oletpa jo alan konkari tai vasta aloittelija niin olet ehkä juuri se meidän etsimämme sairaanhoitaja. Arvostamme hakijassa kehitysmyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutus - ja työyhteisötaitoja sekä mukautumiskykyä vaihtuviin tilanteisiin. Työnantajana tarjoamme sinulle mm. E-passihyvinvointisovellus edun. Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa.

Jos mielenkiintosi heräsi ja sinulla on lisäkysyttävää, niin olethan yhteydessä.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja tutustumme siihen jo hakuaikana. Teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Suvi Lemström, palveluesimies
Osasto 7B
p. 044 2691466
suvi.lemstrom@kymenhva.fi
Janica Bäckman, palveluesimies
Hoitokeskus
p. 0408425816
janica.backman@kymenhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Tutustu työnantajaan