Sairaanhoitaja, osasto M3

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:00

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Seinäjoen sote-keskuksessa on haettavana sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, alkusijoituspaikkana osasto M3.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Seinäjoen sote-keskuksessa on haettavana sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, alkusijoituspaikkana osasto M3.

Kaupunginsairaalan osasto M3 on psykogeriatrinen osasto, jossa tutkitaan ja hoidetaan moniammatillisesti pääosin ikääntyneitä, muistioireisia, sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita. Osaston keskeisiä toimintaperiaatteita ovat kuntouttava hoitotyö, turvallisuus ja yhteisöllisyys. Työskentely on moniammatillista ja potilaan tukiverkoston huomioonottavaa. Tavoitteenamme on toimintakykyisen ikääntymisen turvaaminen. Osastolla on 24 sairaansijaa ja osasto jakautuu kahteen toiminnalliseen 12-paikkaiseen soluun. Hoitajat toimivat molemmissa soluissa. Tarjoamme mielekkään työympäristön sekä moniammatillisen ja kannustavan työyhteisön. Sairaanhoitajan työ osastolla on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94

Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää ja motivoitunutta työotetta sekä työkokemusta osaston toiminnan luonteen mukaisesta hoitotyöstä. Lisäksi hakijalta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Työsuhteen alkaminen on soviteltavissa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sanna Yli-Kortesniemi 8-19.7.2024

Puh. 044 425 5523

sanna.yli-kortesniemi@hyvaep.fi

Vastaava sairaanhoitaja Heidi Pekkala 29.7.-5.8.2024

Puh. 044 425 5523

heidi.pekkala@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan