test

Sairaanhoitaja, osasto&poliklinikka/varahenkilöstö

Hakuaika päättyy  10.2.2023 15:00

Olisitko meidän uusi työkaveri? Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sairaanhoitajaa kaksivuorotyöhön Kanta-Hämeen keskussairaalan varahenkilöstön osasto&poliklinikka kiertoalueelle. Osasto- ja poliklinikka alueen sairaanhoitajana työskentelet tarpeen ja osaamisesi mukaan sairaalan eri yksiköissä, painottuen kirurgian-, sisätautien- ja neurologian vuodeosastoihin sekä poliklinikkoihin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä työssä ja päästä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä.

Varahenkilöstön henkilökunnan muodostaa jatkossa 62 hoitotyön rautaista ammattilaista, jotka on jaettu kolmeen osaamisperusteiseen tiimiin; Osasto- ja poliklinikka, akuutti- sekä psykiatrian toimialueille. Varahenkilöstön tehtävänä on tarjota sairaalamme eri yksiköihin osaavaa hoitohenkilökuntaa lyhytaikaisiin ja äkillisiin poissaoloihin.

Varahenkilönä työskennellessä on apua hyvistä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoista sekä kyvystä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn. Teemme töitä muuttuvissa toimintaympäristöissä ja olosuhteissa, joten työssäsi korostuu organisointitaidot sekä paineensietokyky. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sisätautien ja kirurgian hoitotyöstä.

Jos koet nauttivasi monipuolisesta työstä sekä vaihtuvista työyksiköistä ja tilanteista, voisit olla juuri etsimämme henkilö ja toivomme, että kuulemme Sinusta. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn kehittyvässä työyhteisössä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja sinulla on mahdollisuudet sekä kehittää että ylläpitää ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti. Panostamme perehdytykseen ja sen suunnittelussa huomioimme aikaisemman työkokemuksen ja osaaminen. Perehdytyksen jälkeen varahenkilöstön sairaanhoitajalle kuuluu kiertoalueeseensa 1-4 yksikköä.

Varahenkilöstössä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin, sillä yksikön työvuorolistat suunnitellaan yhteisöllisesti. Työ on 2-vuorotyötä, mukaan lukien viikonloput. Autolla kulkeville tarjoamme ilmaisen pysäköinnin sairaalan alueella. Pääset osaksi asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä erikoissairaanhoidon parissa. Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2681,30 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan mahdolliset lisät, kuten työkokemuksesta ja vuorotyöstä maksettavat lisät, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

osastonhoitaja Tanja Lindqvist: puh. 050 332 0503 / tanja.lindqvist@omahame.fi tai
apulaisosastonhoitajat Pete Pitkämäki (pete.pitkamaki@omahame.fi) / Milla Tenhunen (milla.tenhunen@omahame.fi) puh. 03 629 2436

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan