Skip to main content
test
Sairaanhoitaja osastolle T2 - Rauman kaupunki

Haemme vakituista sairaanhoitajaa kuntoutusosastolle T2 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuntoutusosasto T2 on 24 paikkainen osasto, jolla toteutetaan kuntouttavaa, potilaan omia voimavaroja vahvistavaa ja lisäävä hoitotyötä. Kuntoutuspotilaiden lisäksi osastolla hoidetaan yleislääketieteellistä hoitoa vaativia potilaita hyvin monipuolisesti.

Työskentely osastolla on pääasiassa tiimityötä, joten sairaanhoitajalta odotetaan kykyä työskennellä tiimissä, mutta myös kykyä ja osaamista itsenäiseen työskentelyyn. Sairaanhoitajan työ on potilaan kokonaisvaltaista hoitoa (perushoito, kuntoutus, lääkehoito, yhteistyö lääkärien kanssa jne.). Sairaanhoitajilla on osastolla vastuualueita, jotka on määritelty omien vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan (esim. ergonomia, saattohoito, diabetes, sydänsairaudet, haavahoito tai ravitsemus). Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn innostuneessa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tutkinto ja rekisteröinti Valviran ammattirekisterissä. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Toimen täyttöön liittyy 6 kuukauden koeaika. Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) on oltava suoritettuna yksikön vaatimusten mukaisesti työsuhteen alkaessa tai viimeistään koeaikana. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Ensisijainen sijoitus rekrytoivaan yksikköön, mutta tarpeen mukaan henkilöstö voidaan sijoittaa muuallekin Sote-toimialan sisällä.

Toimita hakemuksesi ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa 24.5.2022 kello 15 mennessä. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/
https://www.rauma.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/sairaalapalvelut/osastotoiminta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveyspalvelujen ylihoitaja Satu-Terhi Kanerva puh. 044 403 2841 ja osastohoitaja Ulla Jalonen puh.044 403 5824 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, Osasto T2

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee Sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat