Sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, kiinnostaako haastava työ ja itsensä kehittäminen? Hae meille kesätöihin Psykiatrian toimialueen Halikossa toimiville osastoille: psykoosiosastot P2 (akuutti) ja P5 (kuntoutus) sekä mielialahäiriöosasto M2! Meillä on haettavana kuusi eripituista sairaanhoitajan sijaisuutta kesä-elokuuksi. Tarkemmat aloitus- ja lopetusajankohdat ovat sovittavissa erikseen. Sijaisuuksissa noudatamme yhden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn suljetuilla vuodeosastoilla, joissa hoidetaan mielialahäiriöitä, psykoosisairauksia ja muita vakavia mielenterveydenongelmia moniammatillisessa työryhmässä. Toimimme potilaslähtöisesti ja omahoitajuus on yksi tärkeimmistä työtavoistamme. Osastoilla hoitajan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti hoitosuhdetyöskentely, lääkehoidon toteuttaminen ja seuranta sekä yhteistyö potilaan, hänen läheistensä ja viranomaisverkoston kanssa.

Odotamme sairaanhoitajalta aktiivista työotetta, hyvää yhteistyötaitoa sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä työskennellä päivittäin muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa. Psykiatrisen hoitotyön kokemus ja alan lisäkoulutus sekä perhe- ja verkostotyön taidot ovat eduksi tehtävän hyvälle hoitamiselle. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme työntekijälle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä tiiviin perehdytyksen.

Olemme savuton sairaala. Työ on jaksotyötä ja työaika on 38,75 h/vko.

Mainitse työhakemuksessasi mille osastolle ensisijaisesti haet.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä suoritettuna työn alkaessa.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Hakemuksia aletaan käydä läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat:
oh. Katja Sajanti (P2), p. 050 448 9644, katja.sajanti@tyks.fi
oh. Katja Ernvall (P5), p 044 772 4286, katja.ernvall@tyks.fi
oh. Kai Heinonen (M2), p. 050 339 5565, kai.heinonen@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue
Osoite: Märyntie 1, 25250 Märynummi

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000 ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka