Sairaanhoitaja osastotyöhön - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Uudenkaupungin kaupungin terveyspalveluiden vuodeosasto 2:lle.

Osasto 2 on sisätautipainotteinen vuodeosasto. Osastolla hoidetaan sekä erikoissairaanhoidon että perusterveydenhuollon tasoisia potilaita. Osastolla työskennellään moniammatillisessa tiimissä.

Pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 § 5 mukaisesti laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tartuntatautilain 48 §:n mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytämme rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Vuodeosastohoidon ylihoitaja Nelli Lehtonen, puh. 0440 882 481 ja osastonhoitaja Minna Metsänkylä, puh. 050 469 9202. E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Terveystie 2, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.