Sairaanhoitaja - Oulun kaupunki

Sairaanhoitaja - Oulun kaupunki

Haettavana on SAIRAANHOITAJAN vakinainen tehtävä Taatontuvassa. Kyseessä on vaikeasti kehitysvammaisten ihmisten hoidollinen, tehostetun palveluasumisen yksikkö. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Lisäksi edellytämme kokemusta vaativasta hoitotyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä itsenäistä, luovaa työotetta. Moniammatillinen tiimityöskentely korostuu yksikössä.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista todistus tartuntatautilain 48 §:n edellyttämästä rokotussuojasta sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/5289/2019. Hakemukset on toimitettava 29.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Palveluesimies Eija Säilynoja, p. 044 703 6553, etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Erityisryhmien asumis- ja päiväpalvelut, Kehitysvammaisten palveluasuminen, Taatontupa
Osoite: Ruiskukkatie 2, 90580 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan