Sairaanhoitaja (pääsääntöisesti päivätyö) - Lopen kunta

Sairaanhoitaja (pääsääntöisesti päivätyö) - Lopen kunta

Haemme sairaanhoitajaa 16.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan vakituiseen työsuhteeseen. Hoivakoti Eedilä on 43-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja lyhytaikaishoitoa ikäihmisille. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti. Hoivakoti Eedilässä työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivittäisen hoitotyön lisäksi yksikön lääkehoidosta ja sen valvonnasta vastaaminen sekä kuntouttavan työtavan ja toiminnan edistäminen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkena.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Tehtävän hoito edellyttää kiinnostusta lääkehoidon kehittämiseen ja yksikön lääkehoidon vastuutehtävien hoitamiseen. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 1227/2016 § 48 mukainen rokotussuoja. Lisäksi hakijalta toivotaan kuntouttavaa työotetta ja joustavuutta sekä halua kehittää työtä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 478,91 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 18.8.2019 kello 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Päivi Salonen p. 040 330 6152, paivi.salonen@loppi.fi

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut, Palvelukeskus Eedilä
Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan