test

Sairaanhoitaja, Padasjoen kotihoito

Hakuaika päättyy  11.12.2023 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haluaisitko monipuolisen päivätyön arkisin jolloin voit nauttia vapaista arki-illoista ja viikonlopuista?

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen arkipäivätyöhön Padasjoen kotihoitoon. Mahdollisuus halutessasi ajoittain viikonlopputyöhön. Kysy myös määräaikaista tehtävää, mikäli se sopii sinulle elämäntilanteeseesi paremmin tällä hetkellä.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, vaihtelevaa ja itsenäistä työtä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työpäiviesi sisältöön. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Kliiniset taidot sekä kyky ratkoa ongelmia ja tehdä itsenäisiä päätöksiä ovat eduksesi. Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen ja kattavan perehdytyksen sekä tiimin ammattitaitoisen tuen. Sinulla on mahdollisuus suorittaa ja/tai päivittää tarvittavat lääkeluvat kauttamme.

Työskentelemme Padasjoen kauniissa ja laajassa maalaismaisemassa Päijännettä sivuten; Padasjoen keskustasta Auttoisille ja sieltä Kellosalmeen sekä Virmailan saarelle asti.

Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Tehtävää voi hakea myös opintojen loppuvaiheessa oleva sairaanhoidonopiskelija. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Padasjoki on ehkä koko Päijät-Hämeen leppoisin paikka, onhan kunnan slogan -Experience nothing-. Kun Lahdesta taittaa matkaa noin 50 autoillen kohti luodetta, päätyy Päijänteen rannalle Padasjoelle, keskelle Suomen kauneimpia järvimaisemia.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai hae jo tänään! Hakemuksia käsitellään hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Palveluesihenkilö Sampo Sorvisto
puh. 044 440 3114
sampo.sorvisto@paijatha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti.

Tutustu työnantajaan