Sairaanhoitaja / Päihdekeskus - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Vaasan päihdekeskukseen.

Vaasan päihdekeskus tarjoaa hoitoa päihderiippuvuuteen sairastuneille yli 18-vuotiaille asiakkaille. Selviämishoitoon sekä katkaisu- ja vieroitushoitoon voi hakeutua matalalla kynnyksellä ilman lähetettä vuorokauden ajasta riippumatta. Lisäksi toteutamme korvaushoitoa opioidiriippuvuuteen sairastuneille.

Rekrytoitavan sairaanhoitajan työpanos kohdentuu pääsääntöisesti opioidiriippuvaisten korvaushoitoon.

Tarjoamme sairaanhoitajalle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön, jossa akuutin päihdetyön lisäksi korostuu terapeuttinen työote ja päihderiippuvuuteen sairastuneen asiakkaan ohjaaminen kohti päihteetöntä elämäntapaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (amk)-tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Pääasiallinen asiakasryhmä on korvaushoidossa olevat asiakkaat, joiden hoito tapahtuu lääkityksen sekä psykososiaalisen tuen avulla. Edellytämme vankkaa lääkehoidon osaamista, hyviä terapeuttisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä päihderiippuvuuteen sairastuneiden asiakkaiden kanssa päihdekeskuksen eri työtehtävissä. Lisäksi edellytämme jämäkän lempeää, aktiivista sekä ammatillisesti vahvaa työotetta sekä ymmärrystä päihderiippuvuudesta sairautena.

Arvostamme kielitaitoa sekä tietämystä päihteistä, päihderiippuvuudesta ja mielen toimintakyvyn haasteista. Hyvät työyhteisötaidot ovat myös suuressa arvossa.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus), sekä rokotustodistus.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Päihdekeskuksen johtaja Mika Nevasaari puh. 040 544 7917

Sosiaali- ja terveystoimi / Päihdekeskus
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.