Sairaanhoitaja / palveluasuminen - Vaasan kaupunki

Sosiaali- ja terveystoimen palveluasuminen hakee seitsemää sairaanhoitajaa Fyrrykartanolle, Krannilan palvelutaloon, Ruukinkartanolle ja Himalajan intervalliin Vennyyn ja Elviin sekä Präntöön Helmeen.

Vaasan kaupungin palveluasuminen tarjoaa kodin ikääntyneille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja ohjausta arjen toiminnoissa. Koti on paikka, jossa saa elää ja olla toteuttaen itselle tärkeitä, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia asioita.

Palveluasumisen yksiköitä ovat Ruukinkartano, Himalaja, Kotiranta, Krannila, Präntöön Helmi ja Vähänkyrön Fyrrykartano. Lähtökohtamme on tarjota ikääntyneille asukkaillemme laadukasta, ihmisen itsensä näköistä turvallista elämää ja elävää arkea.

Haemme nyt positiivisia, ammattitaitoisia sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Sairaanhoitaja on oman tiiminsä vetäjä ja työn kehittäjä, vastaat sairaanhoidollisen työn laadusta pienkodissasi. Olet yhteydessä omaisiin luoden ja edesauttaen siten turvallista ja avointa hoitokulttuuria.

Sinun ensisijainen tehtäväsi on asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen hänen omia voimavarojaan tukien ja toimintakykyään edistäen sekä tukea hoitajia tässä tehtävässä. Olet luotettava, vastuuntuntoinen ja motivoitunut työskentelemään ikääntyneiden kanssa. Pidämme tärkeänä, että kohtaat ihmiset tasavertaisina toimijoina.

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden sekä kehittyä, että kehittää itseäsi ja työtäsi.

Tartu tilaisuuteen ja tule kanssamme tekemään ikääntyneiden palveluasumisesta entistä ihmislähtöisempää ja laadukkaampaa!

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitodistus).

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon tenttiä, hygieniapassia sekä riittävää rokotussuojaa.

Arvostamme ensiaputaitoja (EA1 ja EA2). Pidämme tärkeänä, että kohtaat ihmiset tasavertaisina toimijoina.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus), sekä rokotustodistus.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimi / Palveluasuminen
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • VSA905-03-106-21
  • Sopimuksen mukaan.
  • KVTES:n mukaan
  • 15.9.2021 - 29.9.2021 15:00
  • VaasaPohjanmaa

Yhteystietomme

vs. Palveluasumisen johtaja Riikka Saari puh.040 5304 702
vs. Palveluyksikön johtaja Satu Kaski puh. 050 3043 471
Palveluyksikön johtaja Virpi Jokinen puh. 040 660 3934
Palveluyksikön johtaja Kirsi Lehtimäki puh. 040 775 0541
Palveluyksikön johtaja Maren Konttinen puh. 040 3529 161
Palveluyksikön johtaja Marjo Suutari puh. 040 7452 490

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimi / Palveluasuminen

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat