test

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Jukola, Tampere

Hakuaika päättyy  24.3.2023 23:59

Palvelukoti Jukola 1 ryhmäkodissa asuu 15 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa ikäihmistä.

Tehtäviisi kuuluu asukkaiden voinnin seuranta, lääkehoidon toteuttaminen ja hoitotoimet asukkaiden tarpeiden mukaisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä hoitotyön asiantuntijana osallistuen myös asukkaiden perushoitoon. Työ on luonteeltaan kokonaisvaltaista ikäihmisten hoitotyötä sisältäen asukkaiden aktiivisen arjen ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämistä. Tehtävässä tehdään lääkäriyhteistyötä.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, missä vallitsee hyvä ja kannustava työilmapiiri sekä mahdollisuuden käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi osaksi moniammatillista työyhteisöämme ja olemaan mukana kehittämässä toimintaamme.

Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä. Tehtävään valitulta edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV), rokotuslupa, LOVe KIPU, LOVe IV hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Saat käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.
Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Työaika on kokoaikatyö. Työ on jaksotyötä painottuen aamu- ja iltavuoroihin sisältäen myös viikonlopputyötä. Toimen koeaika on 6 kuukautta ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesihenkilö Kirsi-Maria Harinen, puh. 040 4570864 ja palvelupäällikkö Tanja Karvonen, puh. 040 801 6315. (klo 8-16). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointi alueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesihenkilö Kirsi-Maria Harinen, puh. 040 4570864 ja palvelupäällikkö Tanja Karvonen, puh. 040 801 6315. (klo 8-16). Sähköpostit ovatmuotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan