Sairaanhoitaja Palvelukoti Suvanto - Euran kunta

Sairaanhoitaja Palvelukoti Suvanto - Euran kunta

Palvelukoti Suvanto on 26-paikkainen ikäihmisille tehostettua palveluasumista tarjoava asumispalveluyksikkö. Suvannossa on kaksi osastoa: Suvanto ja Lehtokoti. Kummallakin osastolla on oma sairaanhoitaja.

Haemme joukkoomme kesäloman ajaksi sairaanhoitajaa. Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa - myös alan opiskelijat huomioidaan. Sairaanhoitajan sijaisena voi toimia sairaanhoitajaopiskelija, joka on suorittanut vähintään 140 opintopistettä. Työ on pääasiassa aamuvuoroa. Paikka täytetään heti sopivan heti ihmisen löydyttyä.

LOVE olisi hyvä olla suoritettuna.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Euran kunta on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Asumispalveluiden esimies Mari Pirinen, puh. 044 422 4267.

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalipalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Palveluasuminen, Suvanto
Osoite: Eurakoskentie 20, Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Tutustu työnantajaan