Skip to main content
test
Sairaanhoitaja Palvelukoti Tuulenpesä/Peiponpesä - Euran kunta

Ensisijaisena paikkana Palvelukoti Tuulenpesä/Peiponpesä.

Tarvitsemme juuri sinua täydentämään energistä ja ammattitaitoista työntekijäjoukkoamme Euran kunnan vammaispalveluissa.

Tuulenpesä on palvelukoti 12 kehitysvammaiselle henkilölle ja Peiponpesä on 8 kehitysvammaiselle henkilölle. Sairaanhoitajan tehtävänä on osallistua Palvelukoti Tuulenpesän/Peiponpesän kehitysvammaisten asukkaiden avustus-, hoito- ja ohjaustyöhön sekä arjenhallinnan taitojen opetteluun itsenäisyyden tukemiseen sekä vastata sairaanhoidollisista työtehtävistä. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys ja omatoimisuus. Lisäksi työntekijä vastaa omalta osaltaan palvelukodin kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle ihanat asukkaat, mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit, ja moniammatillisen työyhteisön. Euran kunnalla työskentelyn etuihin kuuluu ePassi, koulutusmyönteinen ympäristö (räätälöimme Sataedun ja Winnovan kanssa koulutuksia, etenkin täydennyskoulutuksia oppisopimuksella), mahdollisuus kehittää itseään ammatillisesti työnkierron avulla (siirtyminen vanhus- ja vammaispalveluyksiköissä sisäisesti), ja autonominen työvuorosuunnittelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta. Lisäksi työntekijältä toivomme innostavaa asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavaa ja päättäväistä työotetta.

Palkkaus on ja työehdot määräytyvät sote-tes sopimuksen mukaan. Työaika on päivätyö.
Valitun on ennen työn aloittamista toimittaa todistus suoritetusta hygieniapassista ja lain 504/2002 § 3 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista ja edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa palvelukodeista löydät kunnan kotisivuilta: https://www.eura.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaispalvelut/ ja vammaispalvelujen omalta Instagram tililtä @vammaispalvelut_eura.

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalvelujen esimies Anu Saarni, puh. 044 422 4300

Lisätietoja

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalipalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Kehitysvammahuolto, Tuulenpesä

Eura on n. 11 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Eurakoskentie 20, 27400 Kiukainen
Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat