Sairaanhoitaja / Pappilanpuiston kotihoito - Tampereen kaupunki

Pappilanpuiston kotihoito on osa Pappilanpuiston campusaluetta ja se toimii kiinteästi yhteistyössä alueen muiden ikäihmisten palvelujen kanssa. Pappilanpuiston kotihoidon sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja hoitajatiimin vetäjänä. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti, että moniammatillisissa tiimeissä.

Haemme vakituiseen toimeen sairaanhoitajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Etsimme sairaanhoitajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta sekä innostusta asiakaslähtöisen kotihoitotyön toteutukseen sekä oman työn ja toiminnan kehittämiseen. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Edellytämme valittavalta ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä uusien toimintamuotojen käyttöönottoon.

Eduksi katsotaan kiinnostus ikäihmisten kotihoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus. Eduksi luetaan myös B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079 ja palvelupäällikkö Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368.

Hakuaika päättyy 5.3.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079.

Tampereen kaupunki, Ikäihmisten palveluryhmä, Pappilanpuiston kotihoito
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka