test

Sairaanhoitaja, Perhetukikoti Kinnula, Varkaus

Hakuaika päättyy  7.12.2022 15:00

Hei sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Perhetukikoti Kinnulaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Perhetukikoti Kinnula on 7-paikkainen lastensuojelulaitos. Asiakkaat ovat pääasiassa yläkouluikäisiä nuoria ja heidän perheitään. Silloin, kun omaan kotiin tarjottava tuki ei riitä, voidaan Perhetukikoti Kinnulasta tarjota laitoshuollon palveluja ympärivuorokautisesti. Yksikkö tarjoaa tasapainoisen ja turvallisen kasvuympäristön, jossa ohjataan ja tuetaan yksilöllisin toimintamenetelmin elämänhallintaan. Tarvittaessa nuorta ja perhettä tuetaan myös omaan kotiin tai itsenäiseen elämään siirryttäessä. Perhetukikoti Kinnulassa työskentelee johtajan lisäksi kuusi ohjaajaa, sairaanhoitaja sekä kaksi yövalvojaa.

Sairaanhoitajana tehtäviisi lastensuojelulaitoksessa kuuluvat sijoituksessa olevien nuorten hoito ja kasvatus, työskentely nuoren verkostojen kanssa sekä perheiden tukeminen kasvatustyössä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kodinhoidolliset työt sekä valvottujen ja tuettujen tapaamisten ja vaihtojen toteuttaminen.

Olet vastuussa lastensuojelulaitoksen lääkehuoltoon liittyvästä ohjauksesta, neuvonnasta sekä valvonnasta ja huolehdit toimintayksikön lääkehuollon toimivuudesta. Vastuullasi on myös henkilökunnan lääkehoidon tenttien vastaanottaminen ja hyväksyminen. Lisäksi ylläpidät ja päivität toimintayksikön lääkehoitosuunnitelmaa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2657,56 €/kk. Työ on vuorotyötä ja siihen sisältyy myös työskentelyä viikonloppuisin. Pääasiallisesti ohjaajat työskentelevät kahdessa vuorossa, mutta työhön saattaa sisältyä myös satunnaisia yövuoroja.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva terveysalan AMK-tutkinto.

Eduksi katsomme työkokemuksen nuorten parissa työskentelystä - erityisesti lastensuojelulaitoksessa työskentelystä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Pystyt joustamaan laitosmaailman muuttuvissa tilanteissa ja kykenet tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja todistus huumausainetestistä. Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävä on aukaistu hakuun uudelleen ja aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan valinnoissa.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa:
Kinnulakodin johtaja Jaana Tyrväinen p. 044 444 2200, jaana.tyrvainen@varkaus.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan